FI Mva ja LV Mva, BaltV-07

Hopeless Kangaroo Brat ” Otto” s. 24.4.2005-27.8.2015( Pohj. Mva, JMV-02, PMJV-02, PMV-02, PMV-03 Swede Sun´s Vincent – Fi Mva Hopeless In Love V. Hollandheim ) Kasv. Taija Turkia, Kennel Hopeless

Isänä Fantadrom C-pentueelle ( e. C.I.B., BaltV-07, LVV-06, LVV-07 Fantadrom Afrodite )

Fi & Ee & Lv Mva, Ru & By & Lt & Lv & Ee & Balt JMva, LtjV-09 Fantadrom CoCo Chanel ja Fantadrom Charlie Chaplin

Terveystutkimukset:

Silmät: MRD 4/2008

Polvet: 0/0

Lonkat: E/E (epävirallinen tulos), vas.polvessa nivelrikkoOtto tuli meille elokuussa 2005 samalla reissulla, kun kävimme hakemassa Ainon tuhkauurnan kotiin. Pieni vallaton mies, jolla oli paljon hassuja tapoja… Kaiken surun jälkeen kaipasi juuri sitä hassuttelua!

Oton kanssa kävimme vähän näyttelyissä, mutta menestys oli kuitenkin kohtuullista. Ilokseni Otto tuli valioksi Suomen Bassetkerhon erikoisnäyttelyssä kasvattajatuomarilla ollen ainoa koira valioluokan ulkopuolelta, joka sai erin. Otto on hyvin riistaviettinen eikä sitä pysty kaupunkiolosuhteissa pitämään lenkillä lainkaan irti.

Otolla on Fantadrom Afroditen kanssa pennut F. CoCo Chanel ja F. Charlie Chaplin. Ihana CoCo asustaa nykyään Suomessa ja Charlie on yhä edelleen Latviassa. Molemmat näin n. 6 kk:n ikäisenä ja nyt toki CoCoa onneksi useamminkin.

Oton tyttö Coco.

Isäntä itse.

Otto tarkkailee.

Iloinen Otto.

Pojat uusivuosi-11.Takaisin

Copyright ©2011-2019 www.kennelhotwings.fi. All Rights Reserved.